Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 122 gevonden artikelen
 
 
  Bio-nutritional aspects of Tungrymbai, an ethnic functional fermented soy food of Khasi Hills, Meghalaya, India
 
 
Titel: Bio-nutritional aspects of Tungrymbai, an ethnic functional fermented soy food of Khasi Hills, Meghalaya, India
Auteur: Mishra, Birendra Kumar
Hati, Subrota
Das, Sujit
Verschenen in: Clinical nutrition experimental
Paginering: Jaargang 26 (2019) nr. C pagina's 8-22
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 122 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland