Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria based fermentation strategy to improve phenolic bioactive-linked functional qualities of select chickpea (Cicer arietinum L.) varieties
 
 
Titel: Lactic acid bacteria based fermentation strategy to improve phenolic bioactive-linked functional qualities of select chickpea (Cicer arietinum L.) varieties
Auteur: Klongklaew, Augchararat
Banwo, Kolawole
Soodsawaeng, Pornpimon
Christopher, Ashish
Khanongnuch, Chartchai
Sarkar, Dipayan
Shetty, Kalidas
Verschenen in: NFS journal
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's 36-46
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland