Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Functional and morphological characterization of undersized crawfish minced meat hydrolysate powders produced with alkaline protease and bacterial protease
 
 
Titel: Functional and morphological characterization of undersized crawfish minced meat hydrolysate powders produced with alkaline protease and bacterial protease
Auteur: Bonilla, Franklin
Garcia, Alvaro
Calumba, Kriza
Reyes, Vondel
Sathivel, Subramaniam
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 31 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland