Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 4 gevonden artikelen
 
 
  Does the presence of fibres affect the microstructure and in vitro starch digestibility of commercial Italian pasta?
 
 
Titel: Does the presence of fibres affect the microstructure and in vitro starch digestibility of commercial Italian pasta?
Auteur: Gallo, Veronica
Romano, Annalisa
Masi, Paolo
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 24 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 4 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland