Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial nanocellulose as novel additive in low-lipid low-sodium meat sausages. Effect on quality and stability
 
 
Titel: Bacterial nanocellulose as novel additive in low-lipid low-sodium meat sausages. Effect on quality and stability
Auteur: Marchetti, Lucas
Muzzio, Bianca
Cerrutti, Patricia
Andrés, Silvina C.
Califano, Alicia N.
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 14 (2017) nr. C pagina's 52-59
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland