Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 103 gevonden artikelen
 
 
  The study on the quality evaluation method for beef cut by using visible and near infrared spectroscopies
 
 
Titel: The study on the quality evaluation method for beef cut by using visible and near infrared spectroscopies
Auteur: Ishikawa, Daitaro
Ueno, Genjiro
Fujii, Tomoyuki
Verschenen in: Engineering in agriculture, environment and food
Paginering: Jaargang 9 (2016) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland