Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Sensory stability of pistachio nut (Pistacia vera L.) varieties during storage using descriptive analysis combined with chemometrics
 
 
Titel: Sensory stability of pistachio nut (Pistacia vera L.) varieties during storage using descriptive analysis combined with chemometrics
Auteur: Ghasemi-Varnamkhasti, Mahdi
Verschenen in: Engineering in agriculture, environment and food
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Asian Agricultural and Biological Engineering Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland