Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Effects of hot-water blanching on the biological and physicochemical properties of sweet potato slices
 
 
Titel: Effects of hot-water blanching on the biological and physicochemical properties of sweet potato slices
Auteur: Chhe, Chinda
Imaizumi, Teppei
Tanaka, Fumihiko
Uchino, Toshitaka
Verschenen in: Engineering in agriculture, environment and food
Paginering: Jaargang 11 (2018) nr. 1 pagina's 19-24
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland