Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effect of crosslinking by microbial transglutaminase of gelatin films on lysozyme kinetics of release in food simulants
 
 
Titel: Effect of crosslinking by microbial transglutaminase of gelatin films on lysozyme kinetics of release in food simulants
Auteur: Sabaghi, Moslem
Joly, Catherine
Adt, Isabelle
Ozturk, Keziban
Cottaz, Amandine
Degraeve, Pascal
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 48 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland