Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Recent developments on encapsulation of lactic acid bacteria as potential starter culture in fermented foods – A review
 
 
Titel: Recent developments on encapsulation of lactic acid bacteria as potential starter culture in fermented foods – A review
Auteur: Kavitake, Digambar
Kandasamy, Sujatha
Devi, Palanisamy Bruntha
Shetty, Prathapkumar Halady
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 21 (2018) nr. C pagina's 34-44
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland