Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of chicken skin gelatin/CMC composite film as compared to bovine gelatin film
 
 
Titel: Preparation and characterization of chicken skin gelatin/CMC composite film as compared to bovine gelatin film
Auteur: Nazmi, N.N.
Isa, M.I.N.
Sarbon, N.M.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 19 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland