Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Lipid oxidation kinetics of ozone-processed shrimp during iced storage using peroxide value measurements
 
 
Titel: Lipid oxidation kinetics of ozone-processed shrimp during iced storage using peroxide value measurements
Auteur: Okpala, Charles Odilichukwu R.
Bono, Gioacchino
Geraci, Michele Luca
Sardo, Giacomo
Vitale, Sergio
Schaschke, Carl J.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 16 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland