Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of the physicochemical, textural and sensory properties of meat sausage by edible cuttlefish gelatin addition
 
 
Titel: Improvement of the physicochemical, textural and sensory properties of meat sausage by edible cuttlefish gelatin addition
Auteur: Jridi, Mourad
Abdelhedi, Ola
Souissi, Nabil
Kammoun, Maher
Nasri, Moncef
Ayadi, Mohamed Ali
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 12 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland