Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Aroma profile of two commercial truffle species from Yunnan and Sichuan, China: inter- and intraspecific variability and shared key compounds
 
 
Titel: Aroma profile of two commercial truffle species from Yunnan and Sichuan, China: inter- and intraspecific variability and shared key compounds
Auteur: Lu, Bin
Perez-Moreno, Jesús
Zhang, Fengming
Rinaldi, Andrea C.
Yu, Fuqiang
Verschenen in: Food science and human wellness
Paginering: Jaargang 10 () nr. 2 pagina's 163-173
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: KeAi Communications Co., Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland