Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Improved Eating and Cooking Quality of indica Rice Cultivar YK17 via Adenine Base Editing of Wx a Allele of Granule-Bound Starch Synthase I (GBSS I)
 
 
Titel: Improved Eating and Cooking Quality of indica Rice Cultivar YK17 via Adenine Base Editing of Wx a Allele of Granule-Bound Starch Synthase I (GBSS I)
Auteur: Monsur, Mahmuda Binte
Ni, Cao
Xiangjin, Wei
Lihong, Xie
Guiai, Jiao
Shaoqing, Tang
Sreenivasulu, Nese
Gaoneng, Shao
Peisong, Hu
Verschenen in: Rice science
Paginering: Jaargang 28 () nr. 5 pagina's 427-430
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland