Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Mirin-making at low alcohol concentration with Koji prepared with a new mutant of Aspergillus usamii
 
 
Titel: Mirin-making at low alcohol concentration with Koji prepared with a new mutant of Aspergillus usamii
Auteur: Oyashiki, Haruo
Uchida, Masahiro
Obayashi, Akira
Oka, Satoru
Verschenen in: Journal of fermentation technology
Paginering: Jaargang 66 (1988) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland