Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 75 gevonden artikelen
 
 
  Use of koji prepared with a high citric acid producing mutant of Aspergillus usamii as a raw material for Saké brewing
 
 
Titel: Use of koji prepared with a high citric acid producing mutant of Aspergillus usamii as a raw material for Saké brewing
Auteur: Oyashiki, Haruo
Murata, Kenji
Hirai, Nobuyuki
Kurose, Naotaka
Uchida, Masahiro
Obayashi, Akira
Oka, Satoru
Verschenen in: Journal of fermentation technology
Paginering: Jaargang 66 (1988) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 75 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland