Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Functional Components in Peanuts
 
 
Titel: Functional Components in Peanuts
Auteur: Francisco, Maria Leonora D. L.
Resurreccion, A. V. A.
Verschenen in: CRC critical reviews in food science and nutrition
Paginering: Jaargang 48 (2008) nr. 8 pagina's 715-746
Jaar: 2008-09
Inhoud: Peanut is one of the most widely used legumes due to its nutrition and taste. The fact that is has been recognized recently as a functional food, its evaluation for its role in a heart-healthy diet has received tremendous attention. Functional compounds have been isolated, identified, quantified, and even enhanced to maximize the amount for adequate health benefits. The peanut industry's byproducts such as peanut hulls and shells, skins, and even leaves and roots have also been identified as possible sources of bioactive compounds. New uses for these underutilized renewable sources can create new market opportunities and increase the value of agricultural residues.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland