Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 26 gevonden artikelen
 
 
  The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato
 
 
Titel: The effect of sous vide packaging with rosemary essential oil on storage quality of fresh-cut potato
Auteur: Rizzo, Valeria
Amoroso, Luana
Licciardello, Fabio
Mazzaglia, Agata
Muratore, Giuseppe
Restuccia, Cristina
Lombardo, Sara
Pandino, Gaetano
Strano, Maria Gabriella
Mauromicale, Giovanni
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 94 (2018) nr. C pagina's 111-118
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland