Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultra-high temperature treatment and packages on baked purple sweet potato nectar
 
 
Titel: Effects of ultra-high temperature treatment and packages on baked purple sweet potato nectar
Auteur: Zou, Hui
Xu, Lei
Xu, Zhenzhen
Xie, Wanqin
Wang, Yongtao
Liao, Xiaojun
Kong, Xiankui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 94 (2018) nr. C pagina's 129-135
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland