Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Beer produced via hydrodynamic cavitation retains higher amounts of xanthohumol and other hops prenylflavonoids
 
 
Titel: Beer produced via hydrodynamic cavitation retains higher amounts of xanthohumol and other hops prenylflavonoids
Auteur: Ciriminna, Rosaria
Albanese, Lorenzo
Di Stefano, Vita
Delisi, Riccardo
Avellone, Giuseppe
Meneguzzo, Francesco
Pagliaro, Mario
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 160-167
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland