Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Use of phytase active yeasts and lactic acid bacteria isolated from sourdough in the production of whole wheat bread
 
 
Titel: Use of phytase active yeasts and lactic acid bacteria isolated from sourdough in the production of whole wheat bread
Auteur: Karaman, Kevser
Sagdic, Osman
Durak, M. Zeki
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 557-567
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland