Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Sous vide cook-chill mussel (Mytilus galloprovincialis): evaluation of chemical, microbiological and sensory quality during chilled storage (3 °C)
 
 
Titel: Sous vide cook-chill mussel (Mytilus galloprovincialis): evaluation of chemical, microbiological and sensory quality during chilled storage (3 °C)
Auteur: Bongiorno, Tiziana
Tulli, Francesca
Comi, Giuseppe
Sensidoni, Alessandro
Andyanto, Debbie
Iacumin, Lucilla
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 117-124
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland