Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Modeling sensory and instrumental texture changes of dry-roasted almonds under different storage conditions
 
 
Titel: Modeling sensory and instrumental texture changes of dry-roasted almonds under different storage conditions
Auteur: Cheely, Anna N.
Pegg, Ronald B.
Kerr, William L.
Swanson, Ruthann B.
Huang, Guangwei
Parrish, Daniel R.
Kerrihard, Adrian L.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 498-504
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland