Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing dough-making rheological performance of wheat flour by transglutaminase and vital gluten supplementation
 
 
Titel: Enhancing dough-making rheological performance of wheat flour by transglutaminase and vital gluten supplementation
Auteur: Bardini, Gloria
Boukid, Fatma
Carini, Eleonora
Curti, Elena
Pizzigalli, Emanuele
Vittadini, Elena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 467-476
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland