Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant capacity of fermented soybeans and their protective effect on protein oxidation in largemouth bass (Micropterus salmoides) during repeated freezing-thawing (FT) treatments
 
 
Titel: Antioxidant capacity of fermented soybeans and their protective effect on protein oxidation in largemouth bass (Micropterus salmoides) during repeated freezing-thawing (FT) treatments
Auteur: Shao, Ying
Wang, Lan
Chen, Chunsong
Xiong, Guangquan
Hu, Yaqin
Qiao, Yu
Wu, Wenjing
Li, Xin
Wang, Jun
Liao, Li
Ding, Anzi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 213-221
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland