Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Changes on the rheological properties of pectin-enriched mango nectar by high intensity ultrasound
 
 
Titel: Changes on the rheological properties of pectin-enriched mango nectar by high intensity ultrasound
Auteur: Huang, Bohui
Zhao, Kaili
Zhang, Zhuo
Liu, Fengxia
Hu, Hao
Pan, Siyi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 414-422
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland