Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Biopreservation of fresh-cut pear using Lactobacillus rhamnosus GG and effect on quality and volatile compounds
 
 
Titel: Biopreservation of fresh-cut pear using Lactobacillus rhamnosus GG and effect on quality and volatile compounds
Auteur: Iglesias, M.B.
Echeverría, G.
Viñas, I.
López, M.L.
Abadias, M.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 87 (2018) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland