Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Use of silicon dioxide nanoparticles for β-galactosidase immobilization and modulated ethanol production by co-immobilized K. marxianus and S. cerevisiae in deproteinized cheese whey
 
 
Titel: Use of silicon dioxide nanoparticles for β-galactosidase immobilization and modulated ethanol production by co-immobilized K. marxianus and S. cerevisiae in deproteinized cheese whey
Auteur: Beniwal, Arun
Saini, Priyanka
Kokkiligadda, Anusha
Vij, Shilpa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 87 (2018) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland