Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 76 gevonden artikelen
 
 
  The effect of fatty acids on the physicochemical properties of edible films composed of gelatin and gluten proteins
 
 
Titel: The effect of fatty acids on the physicochemical properties of edible films composed of gelatin and gluten proteins
Auteur: Fakhouri, Farayde Matta
Martelli, Silvia Maria
Caon, Thiago
Velasco, José Ignacio
Buontempo, Rodolfo Cardoso
Bilck, Ana Paula
Innocentini Mei, LĂșcia Helena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 87 (2018) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland