Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Effect of xanthan and guar gum on the pasting, stickiness and extensional properties of brown wheat flour/β-glucan composite doughs
 
 
Titel: Effect of xanthan and guar gum on the pasting, stickiness and extensional properties of brown wheat flour/β-glucan composite doughs
Auteur: Ahmed, Jasim
Thomas, Linu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 87 (2018) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland