Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Effect of baking conditions and storage on the viability of Lactobacillus plantarum supplemented to bread
 
 
Titel: Effect of baking conditions and storage on the viability of Lactobacillus plantarum supplemented to bread
Auteur: Zhang, Lu
Taal, Marieke A.
Boom, Remko M.
Chen, Xiao Dong
Schutyser, Maarten A.I.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 87 (2018) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland