Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Determination of free and bound phenolic compounds and their antioxidant activity in buckwheat bread loaf, crust and crumb
 
 
Titel: Determination of free and bound phenolic compounds and their antioxidant activity in buckwheat bread loaf, crust and crumb
Auteur: Verardo, Vito
Glicerina, Virginia
Cocci, Emiliano
Frenich, Antonia Garrido
Romani, Santina
Caboni, Maria Fiorenza
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 87 (2018) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland