Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effects of flour particle size on the quality attributes of reconstituted whole-wheat flour and Chinese southern-type steamed bread
 
 
Titel: Effects of flour particle size on the quality attributes of reconstituted whole-wheat flour and Chinese southern-type steamed bread
Auteur: Wang, Naifu
Hou, Gary G.
Dubat, Arnaud
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 82 (2017) nr. C pagina's 147-153
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland