Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical and physical characterizations of fish protein isolate and surimi prepared from fresh and frozen whole fish
 
 
Titel: Biochemical and physical characterizations of fish protein isolate and surimi prepared from fresh and frozen whole fish
Auteur: Kobayashi, Yuka
Park, Jae W.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 200-207
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland