Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Quality attributes of whole-wheat flour tortillas with sprouted whole-wheat flour substitution
 
 
Titel: Quality attributes of whole-wheat flour tortillas with sprouted whole-wheat flour substitution
Auteur: Liu, Ting
Hou, Gary G.
Cardin, Marie
Marquart, Len
Dubat, Arnaud
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 1-7
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland