Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties
 
 
Titel: Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties
Auteur: García-Lomillo, Javier
Gonzalez-SanJose, Maria L.
Del Pino-García, Raquel
Ortega-Heras, Miriam
Muñiz-Rodríguez, Pilar
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 85-91
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland