Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Development of a juçara and Ubá mango juice mixture with added Lactobacillus rhamnosus GG processed by high pressure
 
 
Titel: Development of a juçara and Ubá mango juice mixture with added Lactobacillus rhamnosus GG processed by high pressure
Auteur: Moreira, Rosângela Maria
Martins, Maurilio Lopes
Leite Júnior, Bruno Ricardo de Castro
Martins, Eliane Maurício Furtado
Ramos, Afonso Mota
Cristianini, Marcelo
Campos, André Narvaes da Rocha
Stringheta, Paulo César
Silva, Vanessa Riani Olmi
Canuto, John Warnens
Oliveira, Dairo Cabral de
Pereira, Danielle Cunha de Souza
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 259-268
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland