Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Cocoa fermentation: Microbial identification by MALDI-TOF MS, and sensory evaluation of produced chocolate
 
 
Titel: Cocoa fermentation: Microbial identification by MALDI-TOF MS, and sensory evaluation of produced chocolate
Auteur: Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedrozo
Reis, Livia Viana de Castro
Efraim, Priscila
Santos, Cledir
Lima, Nelson
Schwan, Rosane Freitas
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 362-369
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland