Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Pulsed vacuum osmotic dehydration of tomatoes: Sodium incorporation reduction and kinetics modeling
 
 
Titel: Pulsed vacuum osmotic dehydration of tomatoes: Sodium incorporation reduction and kinetics modeling
Auteur: CorrĂȘa, Jefferson Luiz Gomes
Ernesto, Dovel Branquinho
de Mendonça, Kamilla Soares
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 71 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland