Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Isolation of lactic acid bacteria with probiotic potentials from kimchi, traditional Korean fermented vegetable
 
 
Titel: Isolation of lactic acid bacteria with probiotic potentials from kimchi, traditional Korean fermented vegetable
Auteur: Lee, Kang Wook
Shim, Jae Min
Park, Seon-Kyung
Heo, Ho-Jin
Kim, Hyun-Jin
Ham, Kyung-Sik
Kim, Jeong Hwan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 71 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland