Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Fenugreek fibre in bread: Effects on dough development and bread quality
 
 
Titel: Fenugreek fibre in bread: Effects on dough development and bread quality
Auteur: Huang, Ganhui
Guo, Qingbin
Wang, Cathy
Ding, Huihuang H.
Cui, Steve W.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 71 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland