Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Acceleration of ripening and improvement of quality of olive pickles by encapsulated cells in nano/micro-tubular cellulose
 
 
Titel: Acceleration of ripening and improvement of quality of olive pickles by encapsulated cells in nano/micro-tubular cellulose
Auteur: Papafotopoulou-Patrinou, Evgenia
Kallis, Michalis
Bekatorou, Argyro
Kanellaki, Maria
Koutinas, Athanasios A.
Schoina, Dionysia
Tsoulou, Efthalia
Tzavaras, Konstantinos
Kokkorou, Devora
Panas, Panagiotis
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 63 (2015) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 80 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland