Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of prebiotic sausage formulation: Effect of using β-glucan and resistant starch by D-optimal mixture design approach
 
 
Titel: Optimization of prebiotic sausage formulation: Effect of using β-glucan and resistant starch by D-optimal mixture design approach
Auteur: Amini Sarteshnizi, Roghayeh
Hosseini, Hedayat
Bondarianzadeh, Dolly
Colmenero, Francisco Jiménez
khaksar, Ramin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 62 (2015) nr. 1P2 pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland