Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Folate fortification of white and whole-grain bread by adding Swiss chard and spinach. Acceptability by consumers
 
 
Titel: Folate fortification of white and whole-grain bread by adding Swiss chard and spinach. Acceptability by consumers
Auteur: López-Nicolás, Rubén
Frontela-Saseta, Carmen
González-Abellán, Raquel
Barado-Piqueras, Ana
Perez-Conesa, Dario
Ros-Berruezo, Gaspar
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 59 (2014) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland