Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Biological potential of chia (Salvia hispanica L.) protein hydrolysates and their incorporation into functional foods
 
 
Titel: Biological potential of chia (Salvia hispanica L.) protein hydrolysates and their incorporation into functional foods
Auteur: Segura-Campos, Maira R.
Salazar-Vega, Ine M.
Chel-Guerrero, Luis A.
Betancur-Ancona, David A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland