Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Texture, lipid oxidation and sensory characteristics of ground pork patties prepared with commercially available salts
 
 
Titel: Texture, lipid oxidation and sensory characteristics of ground pork patties prepared with commercially available salts
Auteur: Bess, K.N.
Boler, D.D.
Tavárez, M.A.
Johnson, H.K.
McKeith, F.K.
Killefer, J.
Dilger, A.C.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland