Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Study of the volatile composition and sensory characteristics of new Sherry vinegar-derived products by maceration with fruits
 
 
Titel: Study of the volatile composition and sensory characteristics of new Sherry vinegar-derived products by maceration with fruits
Auteur: Cejudo-Bastante, María Jesús
Durán, Enrique
Castro, Remedios
Rodríguez-Dodero, M. Carmen
Natera, Ramón
García-Barroso, Carmelo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland