Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional, textural and sensory properties of Coalho cheese made of goats', cows' milk and their mixture
 
 
Titel: Nutritional, textural and sensory properties of Coalho cheese made of goats', cows' milk and their mixture
Auteur: Queiroga, Rita de Cássia Ramos do Egypto
Santos, Bárbara Melo
Gomes, Ana Maria Pereira
Monteiro, Maria João
Teixeira, Susana Maria
de Souza, Evandro Leite
Pereira, Carlos José Dias
Pintado, Maria Manuela Estevez
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland