Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Microbial, physicochemical and sensory properties of UV-C processed orange juice and its microbial stability during refrigerated storage
 
 
Titel: Microbial, physicochemical and sensory properties of UV-C processed orange juice and its microbial stability during refrigerated storage
Auteur: Pala, Çiğdem Uysal
Toklucu, Ayşegül Kırca
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 50 (2013) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland